Objectius

  1. Aconseguir que el govern compleixi amb els terminis i amb els termes de les fases aprovades. Atenció especial a l’arribada de parcs infantils, cistelles de bàsquet, i a la urbanització estructurant o definitiva dels trams d’Almogàvers, Sancho d’Àvila i interior Dolors Piera.
  2. Aconseguir que aquells que s’han manifestat contraris al projecte puguin veure’l d’un punt de vista més positiu. Hem d’escoltar les peticions d’aquells que es consideren afectats i buscar solucions quan sigui possible. Recordar als polítics que la Superilla no pot ser una joguina política al servei de determinats interessos partidistes i demanar-los coherència i sentit comú en els seus posicionaments. Insistir a qui encara avui demana la retirada que aquesta no és una opció responsable ni beneficiosa pel barri.
  3. Seguir pensant i desplegant tot tipus d’activitats. El cicle de cinema a la fresca és un exemple i la Festa Major de Poblenou del setembre la següent parada, quan volem celebrar amb alegria i orgull el primer any de la nostra Superilla.